6 lietas, kas palīdzēs padarīt zobus tik baltus kā reklāmā

Balti zobi kā zobu pastas reklāmā – vai par to nesapņo ikviens?

Vēl jo vairāk, ka tas padara smaidu spilgtāku, bet mūs pašus -vizuāli jaunākus. Dalāmies ar metodēm, kas palīdzēs piešķirt zobiem vēlamo krāsu.

1 Pareizs lūpu krāsas tonis

Sāksim ar vienkāršāko – labi izvēlētu lūpu krāsas toni. Izrādās, ka lūpu krāsas tonis tieši ietekmē jūsu zobu izskatu. Protams, patiesībā tie nekļūs baltāki, taču būs iespējams maskēt nelielus trūkumus.

 

Lūdzu, ņemiet vērā, ka jo izteiktāks ir “zilais” apakštonis un spilgtāks kontrasts ar ādu, jo baltāks būs smaids. Šī iemesla dēļ ideāls risinājums būs lūpu krāsa aukstā nokrāsā, piemēram, aveņu, pūdera vai gaiši rozā krāsā.

 

Bet siltās krāsas (gaiši bēša, koraļļu, oranža) darbojas pretējā virzienā, piešķirot zobiem dzeltenu nokrāsu, tāpēc no šiem toņiem vislabāk izvairīties.

Arī interesanti:  Draudzene sūklī izgrieza caurumu pirms trauku mazgāšanas. Tagad daru tāpat

Lasi arī: Katram pieredzējušam dārzniekam jāzina, ka, barojot šos augus ar pelniem, tie pateiksies ar dāsnu ražu

2 Profesionāla higiēna

Pēc zobārstu domām, profesionālā mutes higiēna jāveic vienu vai divas reizes gadā. Pretēji izplatītajam uzskatam, procedūras galvenais mērķis nav balināšana, bet gan zobakmens un aplikuma noņemšana.

 

Bet tajā pašā laikā zobi joprojām kļūst par vienu vai diviem toņiem gaišāki, tas ir, atgriežas dabas dotā krāsa. Jauks bonuss, vai ne?

Vispopulārākā un pieejamākā ir AirFlow ultraskaņas tīrīšana, kurā iekārta zem spiediena uz zobiem izsmidzina ūdens, gaisa un īpašu kristālu pulvera maisījumu.

 

Ierīce ļauj noņemt nosēdumus ne tikai no zobu virsmas, bet arī no starpzobu telpām. Šī metode ir pilnīgi droša, jo tā nebojā emalju.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu PAŠAS labākās metodes

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment